Over ons

Tienplusweb heeft ruim 20 jaar ervaring in het bouwen van website’s. De laatste jaren hebben we ons gespecialiseerd in WordPress en MODX, dit zijn open source systemen, waarmee je elke denkbare website in kunt bouwen.

Tienplusweb is een kleine flexibele onderneming die efficiënt en prijsbewust websites bouwt. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van professionele websites, passend bij uw bedrijf, vereniging of voor welk doeleind dan ook! Uw website zal worden afgestemd op uw budget en wensen.

Elke opdracht wordt met evenveel enthousiasme benaderd en ontworpen, dus ook bij de ‘low-budget’ websites krijgt u veel kwaliteit voor weinig geld! Alle onze website’s zijn voorzien van een CMS systeem.

U heeft al een website? Ooit eens laten bouwen door een ‘een neefje’ of de ‘buurman’? En u moet weken vragen om veranderingen aan u website? Waarom kiest u er niet voor om dit door ons te laten verzorgen? Tegen een laag vast tarief verzorgen wij alle soorten van update’s aan uw website.